GOKARTOR AB ÄR Er partner för

inovativa
KARTtjänster

Geografisk information och kartor – hur man skapar dem och hur man använder dem, på ett effektivt sätt – det är grunden i vårt företag. Vi brinner för att hjälpa andra företag och myndigheter att kunna använda dessa hjälpmedel.

VAD VI GÖR FÖR FÖRETAG och myndigheter

Företagstjänster kan handla om allt från att ni vill använda befintliga kartlösningar i era applikationer och processer till att vi skapar unika lösningar för just er.

Tillgång till karttjänsterna

Karttjänsterna som Gokartor tagit fram, laserkartan och terrängkartan, finns tillgängliga för integration i andra kartappar och tjänster. Kostnaderna är avsevärt lägre än de konkurrenter som bygger på köpt data.

Idag används karttjänsterna av företag både via WMTS-tjänster men också unika speciallösningar. 

Specialkartor

Vill ert företag eller verksamhet ha hjälp med att ta fram en karta för ett specifikt ändamål? Det kan gälla allt från en kajakkarta över halva Bohuslän till en turistkarta för ett hotell på en ö i skärgården eller en karta för ditt skogsbruk. Här är alla projekt unika så vi behöver en dialog för att komma fram till vad det kostar att ta fram det som är bäst för er.

Geoinformation som beslutsunderlag

Förutom kartorna i sig har vi samlat på oss unik  kunskap om hur man hittar rätt geografisk information och sedan använder det för att ta smarta affärsbeslut. Det kan handla om enstaka insatser eller en kontinuerlig support.

Två exempelanvändningar av kartlagren

Räddningstjänst, eftersök och blåljusverksamhet

En typ av verksamhet som har efterfrågat att kunna använda våra kartor är räddningstjänst och eftersök. Oftast sker integrationen av våra karttjänster via WMTS direkt in i organisationens egna ledningssystem.

 

Byggföretag och arkitekter

Speciellt i tidiga faser av projektering är det tacksamt att få en överblick över terräng och omgivningar för ett tänkt byggprojekt. Våra kartor går att använda både fristående eller som integrerade lager i cad- eller kartprogram. 

Gokartors kartlager i Arcgis via WMTS

Gokartors kartlager i Arcgis via WMTS

Kontakta oss

Ring eller skriv till oss om vad du vill ha hjälp med. Skriv så lite eller mycket du vill – så tar vi diskussionen från det. Vet du vad du vill ha så går det förmodligen snabbare att komma fram till ett upplägg. Annars är et en del av processen vi är vana vid, att hjälpa kunder förstå vad de kan behöva och hur vi bäst hjälper er.

Stefan Kinell, VD och grundare Gokartor AB

 

Stefan Kinell

Stefan Kinell

Grundare och VD

Stefan är en passionerad kartnörd som innan han startade Gokartor AB i arbetslivet jobbat med navigationssystem, uppkopplade bilar, marknadsföring, laddning av bilar, företagsstrategier och produktägarskap. En intraprenör som startat flera avdelningar och som till slut bröt sig fri från bilindustrin och startade Gokartor AB när det kom fler och fler företag som efterfrågade hans tjänster kring kartor och geodata.

Utbildad elektroingenjör och ekonom, på fritiden orienterare. En bra kombination för att kunna bygga ett kunskapsföretag kring geodata och kartor – för att kunna hjälpa er att med dessa hjälpmedel bli effektivare och eller tjäna mer pengar på era produkter.

 

Kontakta Stefan på något av sätten nedan:

Mail: stefan@gokartor.se

Facebook messenger: gokartor

Telefon: +46 733 33 20 57